Ingredienten: (4 pers.):
pasta voor 4 personen( maakt niet uit wat voor)
zakje gedroogde grozette kaas geraspt
4 tomaten
1 uit of 2 kleine uien
2 blikjes tonijn op olie
olijf olie
knoflook 2 tenen
sambal
italiaanse kruiden
klontje roomboter
| Bereiding:
Kook de pasta gaar ongeveer 8 minuten voor al dente gemakkelijk is ook om de pasta direct op te zetten met heet water dan is het nog eerder klaar. Na de kooktijd de pasta uit laten lekken Snij ondertussen de tomaat in stukken, de uien in snippers en haal de ruggegraat uit de tonijn.. Doe in een wok ongeveer 1 eetlepel olijfolie en bak hier in de uien tot ze geel van kleur zien, doe er daarna de tomaten bij, waneer alles vermengt is doe je de pasta er door en roer het om.. pers de tenen knoflook uit en roer ze door de pasta. voeg de tonijn toe en de grozette kaas.. en maak de pasta af met wat italiaanse kruiden.. 1 a 2 theelepels sambal en roer er voor een romige smaak als laatste een klontje roomboter doorheen.. Je kunt nu heerlijk gaan genieten van een overheerlijke pasta, zo klaar en mega lekker eventueel kun je er nog een salade bij eten, maar is niet noodzakelijk |