Nieuws   Zoeken 

gestoofd rundvlees(belgisch) van Adeline
Ingredienten: (4 pers.):
4 sucadelappen
2 eetl.becel(bak/braad)
1 eetl.bloem
1 flinke ui,gehakt
2 winterwortelen,in stukjes
1 fles bruin bier(oud bruin)
1 kruidenbuiltje(voor vleesbouillon)
250g champignons in plakken snijden
zout/peper
Bereiding:
Vlees in blokjes snijden(niet te groot) en bestuiven met bloem(in een plastic zakje). Vlees aanbraden. Bestrooien met zout en peper. Ui en wortelen toevoegen,kort meebakken. Giet zoveel bier in de pan tot het vlees onderstaat. Kruidenbuiltje erbij doen en 1uur gaarstoven. Champignons erbij doen en nog 1 uur stoven(mag ook langer). Vlak voor het opdienen binden met direkt klaar jus of maizena. Eet smakelijk.
Receptnummer: 10151 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min.
Opmerking:
Wij eten het met aardappelen en rode kool(en appeltjes, uit een glas),heeerlijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept