Nieuws   Zoeken 

Esther's verstopte eierenschotel
Ingredienten: (3 pers.):
750 gram voorgekookte aardappelschijfjes
450 gram bladspinazie (diepvries)
3 eieren
1 pot aardappel anders kruiden/knoflook of bacon/ui
(eventueel geraspte kaas)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden en kook intussen de eieren zodat ze hard zijn. Vul de ovenschotel met de ontdooide bladspinazie, leg er de gehalveerde eieren op en tenslotte de aardappelschijfjes. Schenk hierover de aardappel anders saus en doe de schotel 30 minuten in de oven.(eventueel kun je er nog geraspte kaas overheen doen)
Receptnummer: 10242 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Lekker met een ouderwets balletje gehakt!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept