Nieuws   Zoeken 

Sonj@'s heerlijke victoriabaarsfilet met spinazie uit de oven!
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr victoriabaarsfilet
450 gr spinazie(diepvries)
mosterd
gerookt spek fijn gesneden
boter
viskruiden
gehakte peterselie
Bereiding:
-Smeer de vuurvaste kom in met boter. -Smeer de victoriabaarsfilet in met viskruiden en dan met mosterd. -vervolgens draai je het gerookt spek rond de vis -Leg deze in het midden van de vuurvaste kom. -De spinazie rond de victoriabaars leggen. -Dit geheel afdekken met alu-folie. -Zet de vuurvaste kom in een voorverwarmde oven verder op 200° graden gedurend 45 minuten. -Als dit geheel klaar is srooi je er de peterselie over. Suggestie :met puree of gekkokte rijst S M A K E L I J K!
Receptnummer: 10373 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept