Ingredienten: (2 pers.):
200 gr shoarmavlees
100 gr wortel
1/2 zakje aardappelpuree van maggi
1/2 bekertje creme fraiche
3 eetl rozijnen
1 zakje wijn zuurkool netto ca 260 gr AH
50 gr geraspte kaas
margarine
ovenschaal | Bereiding:
Oven voorverwarmen op 225 graden C. In koekenpan vlees ca 3 min. bakken. Intussen de wortel in plakjes snijden en toevoegen,3 min. Intussen met melk en 2 dl water de aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Van vuur af de creme fraiche door het vlees roeren. In een kom de rozijnen door de zuurkool scheppen. Ovenschaal invetten en vleesmengsel over de bodem verdelen. Zuurkool erop scheppen en dan de puree erover verdelen en glad strijken. Bestrooien met kaas en in het midden van de voorverwarmde oven in ca 15 min. goudbruin bakken. |