Ingredienten: (2 pers.):
1 eetl. cranberrycompote
1 eetl. sinaasappelsap
2 eetl. slagroom
1 theel. witte basterdsuiker
½ eetl. Crème de menthe of
munt-limonadesiroop
2 bolletjes gember
1/8ste ltr. walnoten-roomijs
1/8ste ltr.aardbeien (sorbet) ijs
½ beker chocolademousse
2 kleine punten van een diepvries slagroom-advocaatster
| Bereiding:
In een kommetje cranberrycompote en sinaasappelsap door elkaar roeren. In een ander kommetje slagroom, de suiker en Crème de menthe door elkaar roeren. De bolletjes gember heel fijn snipperen. Op twee grote borden aan één kant de cranberrycompote scheppen. Met de ijsbolletjestang een bolletje walnotenijs er op scheppen, de muntroom ernaast scheppen en hierop een bolletje aardbeien(sorbet)ijs scheppen. Hiernaast een bergje chocolademoes scheppen en de gember er over verdelen. De punten slagroom- advocaatster ertussen zetten. Direct opdienen! |