Nieuws   Zoeken 

Barbara's mangopap uit Kenia
Ingredienten: (2 pers.):
1 middelgrote, rijpe mango
1 eetlepel citroensap
125 ml. crème fraiche
eventueel wat suiker
Bereiding:
Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit af en snij het in blokjes. Schep het citroensap erdoor en pureer de mango met een staafmixer. Voeg de crème fraiche toe en roer alles goed door elkaar. Zet er nog even de staafmixer in. Wie van zoet houdt kan nog wat suiker toevoegen. Verdeel de mangopap over 2 schaaltjes en zet deze afgedekt enige tijd in de koelkast.
Receptnummer: 11122 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Bij voorkeur enige tijd van tevoren maken. Lekker fruitig bij het ontbijt of tussendoor en lekker fris als dessert.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept