Nieuws   Zoeken 

Nancy's kriekskes met bollekes (belgisch)
Ingredienten: (3 pers.):
500gr gekruid gehakt
1 ei ,
paneermeel
bakmargarine
1pot krieken op sap
kristalsuiker
aardappelzetmeel
Bereiding:
maak het gehakt aan met het ei en de paneermeel en maak bollekes. giet kriekskes in een pannetje en houd een beetje sap apart. kook de kriekskes, voeg naar smaak suiker bij en bind met aardappelzetmeel die opgelost is in het achtergehouden sap. laat afkoelen in koelkast bak de bollekes goudbruin en geef er de kriekskes bij. hier eten wij in belgie pistolekes bij. heel lekker in de zomer !!!
Receptnummer: 11186 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
de krieken kan je de dag van te voren maken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept