Nieuws   Zoeken 

Stefan's gecaramelliseerd varkenshaasje met venkel en champignons
Ingredienten: (2 pers.):
varkenshaasje van 500gram
500 gram champignons
1 blok gerookt spek (herta)
1 knol venkel
marjolijn
tijm
peper
acaciahoning
braadboter
olijfolie
Bereiding:
1. snij de venkel in stukjes 2. stoof de venkel in boter & olijfolie 3. voeg de champignons toe 4. snij het gerookt spek in stukken & voeg toe aan venkel & champignons 5. overstrooi met peper, marjolijn & tijm 6. bak het varkenshaasje aan in boter 7. smeer het aangebakken varkenshaasje in met acaciahoning, laat caramelliseren 8. voeg varkenshaasje toe aan de groenten en laat het geheel lichtjes sudderen tot gaar 9. opdienen
Receptnummer: 11213 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept