Nieuws   Zoeken 

Anne's hutsepot van vis
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr witte vis (kabeljauw
victoriabaars ...)
6 stokken prei
10 middelgrote wortelen
10 middelgrote aardappelen
boter
melk
curry
peper
zout
Bereiding:
Eerst maak je de prei schoon en je snijdt hem in ringen. Dan schil je de worteltjes en de aardappelen en je snijdt ze in blokjes. Dan laat je de preiringen stoven in wat boter. Je voegt de worteltjes en aardappelen toe en overgiet alles met wat water. Bovenop leg je de vis (zonder graten! ). Je laat alles een de kook komen en laat het een kwartier staan of tot alles zacht is. Daarna giet je het water er weer af en voeg je er een scheut melk bij. Je zet de pot terug op het vuur tot de melk kookt. Dan plet je alles en voeg je naar smaak curry, peper en zout toe. Smakelijk!
Receptnummer: 11293 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Weinig afwas!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept