Nieuws   Zoeken 

Laura's speedy vega pasta
Ingredienten: (5 pers.):
1 pak Penne Rigatte
1 theelepel olijfolie
1 pot pesto olive (Grande Italia)
3 eetlepels demi creme fraiche
2 bakjes cherry tomaten
1 theelepel peper
2 bolletjes Mozzarella
1 bakje pijnboompitjes
verse Basilicum naar smaak
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar ( kooktijd voor al dente) en snijd ondertussen de Cherry tomaten door midden en de Mozzarella in kleine blokjes. Ook is het een goed moment om de pijnboompitjes licht te roosteren. Let erop dat ze in een hete pan helemaal zwart bakken dus doe ze als ze goudbruin zijn in een kommetje. Giet de pasta als deze gaar is af in een vergiet. Even laten uitlekken. Stort de pasta weer terug in de pan en voeg eerst de olijfolie toe. Vervolgens de creme fraiche en de pesto. Schep rustig om totdat ingredienten goed vermengd zijn. De peper, Cherry tomaten bij het geheel voegen en weer omscheppen. Klaar!. Bij het opdienen per bord wat Basilicum, mozzarella en pijnboompitten toevoegen naar smaak. Eetze! Laura.
Receptnummer: 11544 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 12 min.
Opmerking:
Pesto olive kan vervangen worden door pesto rosso of pesto genovese, eventueel olijven toevoegen in het geval van deze keuzes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept