Nieuws   Zoeken 

Petra's bief stroganoff
Ingredienten: (4 pers.):
2 uien
1 rode paprika
2 bakjes champignons
500 gram bieflappen
50 gram boter
1 zakje Stroganoffsaus
1 dl gezeefde tomaten
1 klein bekertje creme fraîche
zout
peper
aluminiumfolie
Bereiding:
Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Champignons in plakjes snijden. Bieflappen in blokjes snijden. In een braadpan 25 gram boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten rondom bruin bakken. Met vocht in een diep bord scheppen en afdekken met aluminiumfolie. In dezelfde pan rest van de boter verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten bakken, champignons toevoegen en al omscheppen 3 minuten meebakken. Stroganoffsauspoeder door gezeefde tomaten roeren. Mengsel al roerend aan champignonmengsel in de pan toevoegen. Creme fraîche erdoor roeren. Vlees met vocht erdoor scheppen. Geheel door en door heet laten worden. Op smaak brengen met zout en peper.
Receptnummer: 11548 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Lekker met stokbrood of patat.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept