Nieuws   Zoeken 

Diverse Indische Hapjes van Jan
Ingredienten: (2 pers.):
Bloem
ei
water
diverse kruiden
Bereiding:
Beslag maken van bloem, water en ei.
Het beslag mag niet dik maar ook niet te dun zijn.
--------------
Houd men van zoet dan suiker erbij.
Houd men van zout dan zout erbij.
--------------
Dit beslag is te gebruiken voor
Pisang goreng Bakbanaan
Obie goreng Zoete aardappel
In schijven snijden, door het beslag halen en bakken in wat olie.
----------------
Vegetarische hapjes
Het zelfde beslag als boven maar dan in plaats van suiker of zout een theelepeltje knoflookpoeder en wat zout en peper.
Te gebruiken voor: Grote Champignons Kastanje Champignons, Bloemkool, Broccoli, Winterwortel, en Knolselderij.
------------------
Gamba’s
Voor Gamba’s beslag als boven maar dan met knoflookpoeder en nootmuskaat.
Receptnummer: 1159 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept