Nieuws   Zoeken 

Conny's spirelli met mascarpone, spek en champignons
Ingredienten: (3 pers.):
500 gekleurde spirelli (pasta)
250 gr. mascarponekaas
200 gerookte spekblokjes
1 grote ajuin
500 gr. verse champignons
Bereiding:
Kook de spirelli. Stoof de versnipperde ajuin tot ze glazig zijn. Voeg de spekblokjes toe en laat even bakken. Dan doe je de gesneden champignons bij de ui en het spek. Daarna doe je de mascarponekaas erbij. Wat peper en zout. Eventjes laten sudderen;. De gekookte pasta mengen met de saus en klaar is kees. Heerlijk recept en eenvoudig en vooral: lekkerrrr! !
Receptnummer: 11791 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept