Nieuws   Zoeken 

Agnes' bloemkoolragout
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool
200 gr. ham
1 doosje Maggi Ham Kaas saus
75 gr.geraspte kaas
nootmuskaat
Bereiding:
Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Kook de bloemkool beetgaar met een beetje zout. Snijd de ham in blokjes. Bereid in een steelpan de Maggi saus volgens de verpakking. Breng de saus op smaak met nootmuskaat. Roer de bloemkoolroosjes door de saus. Lekker met rijst.
Receptnummer: 11834 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Dit recept komt van mijn keukenkalender van vorig jaar en is zo'n succes, dat ik hem graag doorgeef! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept