Nieuws   Zoeken 

Champignonsoep met visballetjes van Dave
Ingredienten: (4 pers.):
150 gram visfilets
vetsin
1 pakje Franse champignonsoep
1 teentje knoflook uitgeperst
50 gram tauge
1 eetlepel fijngehakte bladselderie
zout
peper
Bereiding:
Hak de vis fijn en maak deze aan met zout, peper en vetsin en draai er kleine balletjes van. Kook de visballetjes 15 minuten in 1 liter water. Maak de inhoud van het zakje soep aan met 1/2 liter koud water en voeg dit al roerend met een garde toe aan de visballetjes. Voeg zodra de soep kookt de knoflook toe en laat het geheel 15 minuten zachtjes doorkoken. Was intussen de tauge ne verwijder de groene zaadhulsjes. Roer aan het eind van de kooktijd de tauge door de soep en breng deze eventueel op smaak met zout en peper. Garneer de soep met bladselderie.
Receptnummer: 11883 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept