Nieuws   Zoeken 

Ellen's ovenschotel met gerookte zalm en spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. gerookte zalm (in kleine stukjes
eventueel snippers)
600 gr. verse spinazie
1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (2 zakjes)
1 pakje room culinair (200 ml)
1 eetlepel (scherpe) mosterd
100 gram geraspte (oude) kaas / gratinkaas
1 eetlepel olie
Zout & peper
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 250 graden. *** Room en moster met zout en peper naar smaak tot saus roeren. *** Puree bereiden. *** In wok olie verhitten en helft van de spinazie al omscheppend laten slinken. Uit wok in vergiet scheppen en andere helft van de spinazie ook laten slinken. Vocht uit spinazie drukken en op smaak brengen met zout en peper. *** Ovenschaal achtereenvolgens vullen met spinazie, zalm(snippers), aardappelpuree, roomsaus en kaas. *** Ovenschotel 25 min. In oven gratineren.
Receptnummer: 12285 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept