Nieuws   Zoeken 

Jan's vis met tomatensaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 teentje knoflook
1 middelgrote ui fijngesnipperd
1 kleine rode paprika
1 citroen
1 lemoen
1 ½ el sweet chilisaus
koriander
water
zout en peper
500 gram tomaten grofgehakt of 1 blik tomaten blokjes in blik
4 moten botervis (kan ook met andere witvis)
Bereiding:
Knoflook, paprika en ui in hete olie op matig vuur glazig fruiten.
Tomaten, chilisaus zout en peper toevoegen.
Op laag vuur 10 minuten laten koken dat saus indikt.
Koriander ½ citroen sap en 1/3 lemoen sap toevoegen en goed doorroeren.
Vis in saus leggen en ongeveer 5 minuten koken tot de vis uit elkaar valt.
Eventueel als de saus de dik wordt wat water toevoegen.
Receptnummer: 1231 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept