Nieuws   Zoeken 

Hester's kerstsalade
Ingredienten: (2 pers.):
Zakje veldsla
100 gram creme pate
cashewnoten
peterselie
paprikapoeder
cranberrycompote of bosbessenjam
olijfolie
zout en peper
Bereiding:
Doe de creme pate even in de vriezer. Doe de cashewnoten in de pan en rooster ze. Snij de peterselie fijn en doe in een schaaltje. Doe in een ander schaaltje de paprikapoeder. Neem twee flinke eetlepels van de cranberrycompote en mix die met een eetlepel olijfolie en wat zout en peper. Haal de pate uit de vriezer en snij in kleine blokjes. Doe de ene helft van de blokjes bij de peterselie en de andere helft bij de paprikapoeder. De blokjes moeten mooi groen en rood worden. Leg de veldsla op de bordjes en verdeel de pate blokjes en cashewnootjes eroverheen. Ook wat van de saus, maar niet te veel de rest er apart bij serveren zodat een ieder dat naar smaak. Kan toevoegen. Eet smakelijk! !
Receptnummer: 12520 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept