Nieuws   Zoeken 

Esther's koude pastasalade peterselie/rozemarijnpesto
Ingredienten: (4 pers.):
- 250 pasta naar keuze
180 gr spaanse reuzebonen (bonduel)
30 gr verse bladpeterselie zonder steeltjes
takje verse rozemarijn
30 gr vers geraspte parmezaanse kaas
1 teen knoflook
peper
zout
1 rode peper
geraspte parmezaanse kaas voor garnering
Olie
Bereiding:
De pasta koken volgens voorschrift en afspoelen met koud water. Daarna koud laten worden (je kunt de salade ook maken met overgebleven pasta van de vorige dag). In een hakmolen de peterselie, rozemarijnblaadjes zonder takjes, knoflook, rode peper zonder zaadjes, parmezaanse kaas fijn malen. Dit op smaak brengen met peper en zout en olijfolie toevoegen tot het een smeuïge massa wordt. De bonen uit laten lekken en samen met de pesto door de pasta scheppen. De pasta op een bod opscheppen en garneren met gerapste parmezaanse kaas.
Receptnummer: 12852 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept