Nieuws   Zoeken 

José's mexicaanse courgetteschotel (slank)
Ingredienten: (4 pers.):
3 kleine of 2 grote courgettes
zakje Burrito seasoning mix (supermarkt)
200 gram gerookte zalm
2 eetlepels olijfolie
125 ml Finesse voor verrijken (of zure room)
Bereiding:
Snijd kop en kont van de courgettes. Snijd ze in de lengte door en leg de helften op een snijplank. Snijd ze nog eens 2 maal in de lengte door en snijd ze vervolgens in blokjes. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak hierin de courgetteblokjes tot ze iets zacht zijn. Strooi de mix over de courgette en voeg water toe volgens verpakking (ongeveer 250 ml). Roeren tot het bind. Snijd de zalm in reepjes en verwarm ze snel mee met de courgette. Direkt opdienen met een klodder zure room. Lekker met rijst of gebakken aardappelen.
Receptnummer: 12888 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept