Nieuws   Zoeken 

Es*'s kip in roomkaassaus
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr champignons
Ui
4 eetl. Bloem
3 dl bouillon
Zout en peper
125 ml room of melk
Kipfilet in stukjes
Roomkaas met knoflook en tuin kruiden of boursin
Bereiding:
Kip ui en champignons fruiten en gaar bakken. bloem erbij en koude bouillon toevoegen. roux laten koken tot het bindt en dan de knoflookkaas erdoor doen. op smaak brengen met peper en zout. serveren met rijst sla/ doperwtjes of ..........
roomkaas mengen met 2 teentjes geperste knoflook en ong. een eetl. tuinkruiden of bieslook.
Receptnummer: 13126 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
de bloem. bouillon en room kun je vervangen door een blikje champignoncremesoep maar geen water toevoegen!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept