Tam's lekkere marinade voor elk vlees |
Ingredienten: (4 pers.):
ketchapmanis marinade(conimex)
2 laulierbladeren
3 a 4 lenteui
worstestersaus
| Bereiding:
Leg het vlees in een schaal doe de ketchap manis marinade erbij totdat het vlees er helemaal in zit,of vermeng de marinade samen met olijfolie dus half om half. Dan de laulierbladeren erin. En snijd de lenteui in cq 1 cm en leg deze erin. Dan 3 a 4 theelepels worstester. Saus. Laat dit met het vlees zo'' n min 1 uur intrekken. En bakken maar! ! !. Bij suddervlees vermengen met water en laten sudderen |
Receptnummer: 13180 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 60 min. |
Opmerking: kan ook ipv lente ui met ui of peper of paprika als je van zoet houd 1 thee lepel suiker toevoegen als je van pittig houd 1 eetlepel mosterd /sambal
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |