Nieuws   Zoeken 

Martha's beenham met rozemarijnkrieltjes uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
1 zakje verse rozemarijn
750 gram krieltjes
2 eetlepels olijfolie
600 gram gemarineerde Amerikaanse beenham
2 zakken worteltjes/peultjes
ovenschaal 2 1/2 liter ingevet
aluminiumfolie
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200° C. Krieltjes met olie omscheppen, met zout bestrooien en in ovenschaal overdoen. Enhele rozemarijntakjes met de krieltjes mengen. Beenham met marinade tussen de krieltjes leggen, schaal afdekken met aluminiumfolie en gerecht in het miden van de oven in circa 30 minuten gaarbakken. Worteltjes/peultjes in ruime pan met water in circa 5 minuten beetgaar koken. Beenham met rozemarijmkruieltjes over 4 borden verdelen en met groente serveren.
Receptnummer: 13228 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Recept van AH, alle artikelen zijn dus van AH zelf!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept