Nieuws   Zoeken 

Paul's suc6 recept spinazietaart
Ingredienten: (3 pers.):
500 Gr. Gesneden Diepvries Spinazie
1 Pakje Bladerdeeg
3 Eieren
200 Gr. Kaas (Oud of Jong naar Smaak)
Bakblik (Niet super groot!)
(Een Hete Oven :P)
Bereiding:
(Dankzei door onze Paul B. ). Verwarm de over op 200 Graden. Vet de Bakblijk in met een kwastje. Ontdooi de Spinazie. Leg de bladerdeeg uit, en haal de folie er af! Kook de eieren hard (4-5 Min. ) Bekleed de bodem met een beetje bladerdeeg (LET OP: niet te veel gebruiken, we moeten ook de randen en een "bovenkant bekleden") Om een "Natte Taart" te voorkomen doen we met een vork de bladerdeeg in prikken over de hele bodem. Doe nu de randen van de bakblik. Bestrooi de helft van de kaas op de bodem. Leg 2 fijngesneden eieren op de bodem. Als dit klaar is persen we zo veel mogelijke vocht uit de spinazie (Om een "Natte Taart" te voorkomen) Dit kun je gerust met schone handen doen of met een zeef!. Vul de taart in met spinazie en doe de laatste ei erop of erdoor. Strooi de laatste kaas erover. Bedek de rest met de overgehouden bladerdeeg de Bovenkant. Zet het 30 Min. (half uur) in de Oven!. EET SMAKELIJK!. (P. S variatie: Eventueel een 250/300 Gr. Gehakt door doen, maar dan is het niet vegetarisch meer! =)
Receptnummer: 13242 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Ookal lijkt het erg veel, het is snel klaar en erg lekker!
Het is door 8 Personen gegeten en de week daarna nog eens met 2 personen!
Reseltaten van de personen: ERG LEKKER!
Een suc6 dus!
Smakelijk,
Paul
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept