Mariek's franse pizza met geitenkaas |
Ingredienten: (4 pers.):
Pak pizzadeeg
olijfolie
2 dl. crème fraîche
250 g. spekreepjes
rolletje geitenkaas
peper uit de molen
geraspte kaas | Bereiding:
Verwarm de oven voor op 240 graden. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op het pak. Deeg uitrollen op bakplaat (evt. Bakpapier gebruiken). Crème fraîche erover verdelen. Dan geitenkaas in dunne plakjes snijden en over de pizza verdelen. Daarna de spekreepjes erover verdelen en royaal peper erover malen. Als laatste de geraspte kaas. Ongeveer 20 minuten in het midden van de oven bakken. |
Receptnummer: 13745 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. |
Opmerking: Deze pizza aten we van de zomer in Frankrijk in een restaurant. We vonden hem zo lekker dat we hem thuis hebben nagemaakt. En dat lukte wonderwel! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |