Nieuws   Zoeken 

Gebakken kabeljauw Mexicaanse stijl
Ingredienten: (2 pers.):
2 kabeljauwfilets of Haasjes,
2 eetl.tacokruiden,
1 klein blikje kidneybonen,
1 klein blikje maiskorrels,
50 gr.boter of olie,
1 potje milde tacosaus(200gr.)
2 lente-uitjes
Bereiding:
De kabeljauw bestrooien met 1 eetl.taco kruiden.
Laat de blikjes mais en kidneybonen goed uitlekken.
Meng de kidneybonen met de maiskorrels,de tacokruiden en de tacosaus.
Verhit de boter of olie in een pan en bak de kabeljauwfilets aan weerskanten 4 min.tot ze gaar zijn.
Laat het kidneybonenmengsel zachtjes warm worden.
Snijd de bosuitjes in heel dunne ringetjes en strooi dat over het kidneybonenmengsel.
Lekker met rijst.
Receptnummer: 13780 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Alternatieve vissoorten:Koolvis,Nijlbaars,Roodbaars,Schelvis,Tilapia,Zeeduivel.
Dit stond in Tijd voor Vis.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept