Nieuws   Zoeken 

Mayken's bief stroganoff
Ingredienten: (4 pers.):
2 uien
1 rode paprika
2 bakjes champignons à 250 gr.
500 gr. bieflappen
50 gr. boter
1 zakje Stroganoffsaus
1 dl gezeefde tomaten (pak)
1 klein bekertje crème fraîche
zout, peper
Bereiding:
Uien snipperen. Paprika in stukjes snijden, champignons in plakjes, bieflappen in blokjes. In braadpan 25 gr. boter verhitten. Vlees in ± 3 min. rondom bruinbakken. Met vocht in diep bord scheppen, afdekken met aluminiumfolie. In zelfde pan rest van de boter verhitten. Ui en paprika ± 2 min. bakken. Champignons erbij, ± 3 min. bakken. Stroganoffsauspoeder door gezeefde tomaten roeren. Aan champignons toevoegen. Crème fraîche erdoor roeren. Vlees met vocht erdoor scheppen, door en door heet laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met bijv. stokbrood of patat!
Receptnummer: 1381 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Mayken Ongersma
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept