Nieuws   Zoeken 

Duivelse Pot van Marion
Ingredienten: (10 pers.):
1 kg. varkensvlees of kipfilet in stukjes
500 gr. champignons gesneden
10 el tomatenketchup
10 el azijn
10 el ketjap asin
2 tl sambal oelek
4 grote ui in stukjes
2 el pindakaas
250 gr.boter
2 pakjes Conimex Nasikruiden
Bereiding:
Boter smelten, vlees erin en aanbraden, azijn, ketchup, ketjap, sambal, ui, champignons en nasikruiden erbij, deksel op de pan en +/- 15 minuten laten sudderen tot vlees gaar is.
Receptnummer: 1467 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: marion
Opmerking:
Op smaak afmaken met pindakaas en klaar is kees. Het allerlekkerst is de DUIVELSE POT als je het gerecht een dag van te voren klaar maakt. En als het niet te pittig mag zijn laat je de sambal gewoon weg.
Dit gerecht kan je eten met rijst of stokbrood. Ik maak het meestal voor verjaardagen, vult namelijk enorm. (Als je het gegeten heb merk je het de dag erna ook vast en zeker)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept