Nieuws   Zoeken 

diversen hapjes van Jan
Ingredienten: (2 pers.):
Bloem
Ei
Water
Bakbanen (Pisang goreng)
Zoete aardappel (Obie goreng)
Bereiding:
Beslag maken van Bloem, water en ei Het beslag mag niet dik maar ook niet te dun zijn. Houd men van zoet dan suiker erbij. Houd men van zout dan zout erbij. Voor Banaan hoeft men niets toe te voegen maar wil men het zoeter hebben dan bij beslag suiker toevoegen. Banaan in schijven snijden door beslag halen en bakken in hete olie tot ze goudgeel zijn. Voor vegetarische hapjes bij beslag knoflookpoeder toevoegen (naar smaak) en wat zout en peper. Te gebruiken voor Grote champignons, Kastanje champignons, Bloemkool, broccoli, Winterwortel en knolselderij. Door beslag halen en dan bakken in hete olie tot goudbruin zijn.
Receptnummer: 1526 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept