Nieuws   Zoeken 

Rosan's rijst met gevulde kerriesaus
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr. boter
150 gr. bloem
rijst
kipfilet in reepjes
bouillonblokje
uitje
kerrie poeder
peper, zout
paprika
ananas
tauge
Bereiding:
Bak de kip in boter lekker gaar. Haal dit uit de pan.
Smelt de boter in een pan, fruit het uitje in deze boter. Doe er vervolgens de bloem bij, maak een roe. Doe er water bij en het bouillonblokje, voeg net zoveel water toe tot goede saus dikte. Voeg vervolgens kerriepoeder, peper, zout toe, al nagelang smaak. Doe de paprika en ananas er bij, als allerlaaste de tauge, deze blijft dan lekker knapperig...
Receptnummer: 1631 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: rosan
Opmerking:
In plaats van kip ook erg lekker met pittige gebakken gehaktballetjes!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept