Nieuws   Zoeken 

Pim's pasta
Ingredienten: (2 pers.):
120-160 gram (gedroogde) pasta
4 (tros)tomaten
20 zwarte, ontpitte olijven
Blikje tonijn (of sardientjes)
zakje kant en klare salade
en, eventueel:
pijnboompitten
verse basilicum
Bereiding:
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing (n.b. Geen deksel op de pan!)
Ondertussen: Snijd de tomaten in 8 parten (per tomaat)
Open de blikjes olijven en vis
Zet een koekenpan (met dikke bodem) op zacht vuur
Strooi in die pan een hoeveelheid pijnboompitten naar smaak en budget. Deze pitten af en toe omschudden, als ze goudbruin kleuren zijn ze klaar.
Pasta met salade, tomaten, olijven en tonijn of sardines op bord schikken, pijnboompitten er overheen strooien en basilicum er op leggen.
Receptnummer: 1632 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Pim
Opmerking:
In plaats van de salade kun je ook extra tomaten gebruiken, of het bij die 2.5 per persoon houden. In plaats van verse basilicum kun je ook gedroogde italiaanse kruiden gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept