Nieuws   Zoeken 

Dorien's Kabeljauwschotel met camembert
Ingredienten: (2 pers.):
350 gram kabeljauwfilet
1 ronde camembert
verse dille
peper en zout
paneermeel
boter
Bereiding:
vet een ovenschaal in. Bestrooi de kabeljauw met peper, zout en dille en leg ze in de ovenschaal. Snij de camembert in plakjes en leg dat over de kabeljauw. Bestrooi het geheel met paneermeel en veel kleine klontjes boter. Bereidingstijd ± 25 minuten in een oven van 200°C Lekker met gemengde sla en stokbrood!
Receptnummer: 1671 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Dorien
Opmerking:
Mijn man en ik zijn zeker geen viseters, maar dit recept en die andere twee met kabeljauw zijn echt om je vingers bij op te eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept