Nieuws   Zoeken 

Anna's zuurkoolschotel met kerrie
Ingredienten: (4 pers.):
pakje zuurkool
pond rundergehakt
tl kerrie of meer
2 appels
bouillon van blok
puree
2 uien
Bereiding:
zuurkool koken 15 min.
gehakt rul bakken met gesnipperde ui en kerrie,
als alles gaar is, klein scheutje bouillon toevoegen en even laten stoven.
puree maken (kan van een pakje).
in ovenschaal gehakt, dan appel stukjes en zuurkool 2x.
afdekken met puree, en 30 min. op 180 graden in de oven.
Receptnummer: 1967 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Anneke de Jong
Opmerking:
Dit recept heb ik van een lijnclub, jaren geleden, maar ik maak het nog steeds, de kinderen vinden het ook lekker. Als ik echt weinig tijd heb, dan doe ik de appel door het gehakt, en doen we het op het bord door elkaar. Ook goed te eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept