Nieuws   Zoeken 

Ettie's favoriete kipsate-allegaartje
Ingredienten: (4 pers.):
Plm. 10 mie-nestjes
6 Ons kipfilet
1 Pot Chicken-tonight sate
1 Zakje bami-mix
1 Stronk broccoli
4 Eieren
Bereiding:
De broccoli in kleine roosjes snijden.
De kipfilet in stukjes snijden en in een stukje boter bruin bakken. Een beetje water erbij en de bami-mix toevoegen. Dit even laten koken en goed door elkaar roeren. Dan de chicken tonight erbij en zachtjes laten pruttelen tot het door en door warm is.
In de tussentijd kan de broccoli gekookt worden met een beetje zout, de eieren kunnen hard gekookt worden en de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking bereidt.
Als je dan de mie op een schaal legt, het kipgebeuren erover schept, de broccoliroosjes daar weer overheen spreidt en de eieren in 2-en of in 4-en langs de rand legt, kom je met een heel feestelijk uitziende maaltijd op tafel.
Receptnummer: 2012 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Willem van Vulpen
Opmerking:
Lekker met kroepoek.
Lekker makkelijk, lekker snel en lekker lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept