Nieuws   Zoeken 

Esther's (Herten)biefstukje met cranberrysaus
Ingredienten: (2 pers.):
2 (herten)biefstukjes
1 potje Saus voor Vlees (cranberry)
1 pak Honig aardappelpuree a la minute
verse worteltjes
peper & zout
suiker
Bereiding:
Maak de worteltjes schoon en kook deze in ruim water met een beetje suiker in +/- 20 min. beetgaar. Bak de (herten)biefstukjes met peper naar smaak. Verwarm de cranberrysaus en maak de aardappelpuree als op de verpakking vermeld.
Leg de biefstukjes op 2 borden, doe hier wat warme cranberrysaus over. Schep hier wat worteltjes bij. En om het feestelijk te maken kunt u de aardappelpuree met een slagroomspuit mooi op het bord spuiten. Eet smakelijk!
Receptnummer: 2346 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Esther Slinger
Opmerking:
Een sjiek recept dat heel mooi op een mooi gedekte tafel staat, alsof je in een sjiek restaurant aan het eten bent. Niemand heeft in de gaten hoe snel en makkelijk het in elkaar geflanst is.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept