Nieuws   Zoeken 

Giuli's Kroatische kwark-knoedels
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. bloem
zout
1 el olie
1/4 l water
250 gr. magere kwark
2 eieren
zout
1 el olie
200 gr. zure room
Bereiding:
Kneed een smeuïg deeg van de bloem, het zout, de olie, het ei en het water. Maak er een bal van en laat die op een warm bord afgedekt 20 min rusten. Halveer het deeg en rol beide helften tot een dun blad uit. Druk voor de vulling de kwark door een zeef, roer er twee eieren doorheen en voeg wat zout toe. Bestrijk het uitgerolde deeg met het kwarkmengsel en rol het stevig op. Snijd de deegrollen in stukken van 5 cm en kook deze in licht gezouten water gaar. Doe ze in een verwarmde schaal. Giet er kort voor het opdienen zure room overheen.
Receptnummer: 2508 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept