Ravioli met oesterzwammen en verse basilicum |
Ingredienten: (2 pers.):
1 bakje ravioli rosso (250 gr.)
300 gr. oesterzwammen
1 ui
4 el (olijf)olie
2 dl droge witte wijn
1 bekertje slagroom (125 ml)
zout en peper
1 takje basilicum
keukenpapier | Bereiding:
in pan pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken intussen oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier. Helft van de oesterzwammen in kleine stukjes snijden. Ui pellen en snipperen
in koekenpan ui met 2 el olie ca. 2 min. fruiten. Oesterzwamstukjes toevoegen en ca. 2 min. meefruiten. Wijn toevoegen en ca. 3 min. laten inkoken. Slagroom toevoegen en ca. 2-3 min. laten sudderen.
Rest van de oesterzwammen in reepjes snijden en in koekenpan met 2 el. olie ca. 3 min. bakken. op smaak brengen met peper en zout. Pasta afgieten en mengen met saus. Over twee borden verdelen. Gebakken oesterzwammen over de borden verdelen. Basilicum erboven fijnknippen. Serveren met gemengde sla.
|
Receptnummer: 257 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |