Nieuws   Zoeken 

Margreet's caramel taart
Ingredienten: (12 pers.):
pak bastogne koeken
250 cc melk
1 pakje caramel pudding van saroma
1 pakje vanille pudding van bourbon
3 pakjes slagroom
1 pak brusselse wafels
advocaat
Bereiding:
Bestrijk de wafels met advocaat en bekleed er de bodem van een springvorm mee. Doe de pudding poeder met de slagroom en de melk goed stijf kloppen,doe een laag van de pudding over de wafels, daarna doe je de bastogne koekjes even door de melk halen en legt ze over de pudding in de vorm daar giet je de rest van de pudding over en laat hem opstijven in de koelkast.
Receptnummer: 2677 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: margreet
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept