Nieuws   Zoeken 

Henk's romige en geheime pastarecept
Ingredienten: (4 pers.):
350 gram half om half
1/4 liter slagroom
250 gram champignons
uitje
150 gr. gorgonzola
peper
olijfolie
(eventueel klein beetje bloem)
250 gr. pasta
Bereiding:
Zet het water voor de pasta op en maak de pasta klaar. Doe ondertussen in een bakpan olijfolie, fruit het gesnipperde uitje glazig en bak het gehakt rul, slagroom toevoegen, klein gesneden gorgonzola toevoegen, peper toevoegen, gesneden champignons toevoegen. Klaar!!! Als je het te dun vindt kun je het bijvoorbeeld met een beetje bloem dikker maken.
Als het water kookt, pasta koken (bijvoorbeeld tricolor fussili)
Receptnummer: 2820 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Henk Veenhuysen
Opmerking:
Lekker met een salade van komkommer, bleekselderij en kaas met vinaigrette. Grote eters? verdubbel het recept !!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept