Nieuws   Zoeken 

Gisela's uienbroodje voor bij de borrel
Ingredienten: (12 pers.):
pak broodmix (+ ingredienten)
3 grote uien
200 - 300 gr. geraspte kaas
Bereiding:
Het brooddeeg maken volgens pak. Rol hiervan een vierkante plak van ca. 1 cm dik. Snij de uien in dunne ringen en haal ze uit elkaar (dus losse ringen ervan maken). Bedek hiermee de plak brooddeeg. Strooi de geraspte kaas erover heen. Rol het geheel op. Snij plakken van ca. 1 cm dik. Leg deze op een bakplaat. Bak ze volgens het pak af in de oven.
Receptnummer: 2877 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: gisela bakker
Opmerking:
Naar gelang van het aantal kun je het ook minder brooddeeg maken. De hoeveelheid uien en de kaas kun je naar eigen smaak toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept