Ingredienten: (4 pers.):
2 bakjes rauwkost (naar eigen keuze)
2 stengels bleekselderij
1 gele paprika
1 bosje radijsjes
1 1/2 kilo gemarineerde american spare-ribs
200gr. crème fraiche
1dl. volle melk
1 theel mosterd
2 eetl. fijngehakte gemengde groene kruiden
1 zak mccain spicy dollar chips of andere gekruide aardappelschijfjes
peper
zout
| Bereiding:
Schil de komkommer en schraap de zaadjes er met een lepel uit. Was de bleekselderij en verwijder zonodig de harde nerven. Maak de paprika schoon. Was de radijsjes in koud water. Snijd de komkommer, de bleekselderij en de paprika in reepjes van 5x1cm. Bereid de spareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking onder de verwarmde grill. Keer het vlees regelmatig om verbranden te voorkomen. Klop een dressing van de crème fraiche, de melk, de mosterd, de kruiden en peper en zout naar smaak. Meng de rauwkost met de dressing en verdeel het over 4 bakjes. Verdeel de komkommer, de bleekselderij, de paprika en de radijsjes. Bereid intussen de spicy dollar chips volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de spareribs met de chips en de groenten. |