snelle spaghettischotel met vis van Tresie |
Ingredienten: (4 pers.):
spaghetti voor 4 personen
olijfolie
bosui
verse peterselie
gamba's kleingesneden of garnalen
knoflook
witte wijn
peper/zout | Bereiding:
spaghetti koken in bak flinke scheut olijfolie heet maken vis, bosui, knoflook, peper zout roerbakken. Afblussen met flinke scheut witte wijn. Verse peterselie toevoegen. Mengen met gekookte goed uitgelekte spaghetti. Klaar. |
Receptnummer: 3226 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Carietha Hochstenbach |
Opmerking: Oorspronkelijk horen in dit recept kleingesneden gamba's. Ik zelf varieer met b.v. garnalen en tonijnfiletstukje. In pricipe is elke vissoort mogelijk. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |