Nieuws   Zoeken 

Isolde's spaghetti met zeevruchten
Ingredienten: (2 pers.):
Spagheti
100 gr gerookte zalm
10 à 12 scampi of 100 gr grijze garnalen
2 teentjes look
1 sjalotje
boter
sausbinder
2 dl room
Bereiding:
kook de pasta beetgaar. Maak ondertussen de saus: fruit het sjalotje en de gesnipperde look glazig in een klein klontje boter. Bak ondertussen de scampi. Voeg de room bij de look en het sjalotje. Voeg de gare scampi of de garnalen bij de saus en ten slotte de in stukjes gesneden gerookte zalm. Je kan er nog een stukje ciabatta bij eten
Receptnummer: 3277 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Isolde Buteneers
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept