Nieuws   Zoeken 

Ingrid's lauwe pastasalade
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr spirelli (driekleurige)
200 gr spekreepjes
2 tomaten
1/2 komkommer
1 blik fijne erwten
1 soeplepel mayonnaise
1 soeplepel ketchup of cocktailsaus
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar. Bak de spekreepjes krokant. Snij de tomaten en de komkommer in fijne reepjes. Laat het vocht uit het blik erwten. De warme pasta mengen met de warme spekreepjes en de andere ingrediënten. Opdienen.
Receptnummer: 3323 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Ingrid
Opmerking:
Je kan de erwten eventueel eens vervangen door maïs uit blik.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept