Nieuws   Zoeken 

Natasja's zuurkool-gehakt schotel
Ingredienten: (4 pers.):
1-1 1/4 kg aardappels
melk
klontje boter
1 losgeklopt ei
peper zout
500 gr gehakt
1 ui
125 gr champignons
blikje geconcentreerde champignonsoep (netto 460 gr)
125 gr spekreepjes
1 kg zuurkool
Bereiding:
Maak van de aardappels, melk, boter, ei, peper en zout aardappelpuree. Bak het gehakt rul, bak de ui en champignons mee. Voeg soep toe en zet het vuur uit. Bak spekreepjes uit en roer deze door de uitgelekte zuurkool. In ovenschaal lagen maken: op de bodem het gehakt mengsel, hier overheen de zuurkool en het geheel afdekken met de aardappelpuree. Ca 30 min in voorverwarmde oven op 200 gr
Receptnummer: 3382 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept