Nieuws   Zoeken 

Helene's provencaalse ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 zakje diepvries aardappelschijfjes
± 400 gram gehakt
1 grote ui
1 grote paprika
±150 gram champignons
1/2 courgette
1 tomaat
2 teentjes knoflook
1 pakje provencaalse ovenschotel (honig)
500 ml melk
±100 gram geraspte kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op ±190 graden.
In een kom meng je de melk met de mix (het kleine zakje kruiden voeg je later door de groente), en doe hier ook de geraspte kaas doorheen.
Roerbak de groente en het gehakt en voeg het zakje kruiden hier aan toe.
Vet een ovenschaal in en leg op de bodem de ontdooide aardappelschijfjes, Hierover de roerbakgroente/gehaktprut en als laatste het sausmengsel. De oven in, en ± een half uurtje later (als de schotel een lekker korstje heeft en de vork die je erin prikt niet nat is) is dit heerlijke gerecht klaar om te serveren met eventueel een frisse salade erbij. Eet smakelijk!

Receptnummer: 348 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Helene van Putten
Opmerking:
voor de mensen die nog sneller klaar willen zijn kun je ook gesneden roerbakgroente gebruiken het maakt op zich niet zo uit welke.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept