Nieuws   Zoeken 

Trijna's Zwitserse zuurkoolschotel
Ingredienten: (2 pers.):
500 g zuurkool
2 el boter
1 ui fijngehakt
1 runderbouillonblokje
2 dl water
200 g casselerrib in blokjes
12 cocktailworstjes
1 doosje Maggi Puree voor Ovenschotels
nootmuskaat
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 Graden Spoel de zuurkool onder stromend water, druk het vocht er goed uit Fruit de ui in de hete boter glazig, voeg de zuurkool toe en stoof 5 minuten mee. Verkruimel het bouillonblokje boven de zuurkool, doe het water in de pan en laat op halfhoog vuur de zuurkool in 10 min. gaarkoken Meng de blokjes casselerrib door de zuurkool, schep het in een ovenschaal en leg de cocktailworstjes er bovenop 20 minuten in de oven op 200 graden
Receptnummer: 3511 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept