Nieuws   Zoeken 

Trijna's babi ketjap met ananas
Ingredienten: (4 pers.):
300 g snelkookrijst
1 rode paprika
1 groene paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje bami-nasivlees (ca. 350 g)
1 blikje ananasstukjes op siroop (227 g)
1 pot Conimex Roerbaksaus Babi Ketjap (500 g)
1/2 bekertje gebakken uitjes (à 100 g, Go-Tan)

Bereiding:
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika’s wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Vlees rondom in ca. 5 minuten bruin bakken. Paprika’s toevoegen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Intussen ananas laten uitlekken. Roerbaksaus en ananas toevoegen en goed meeverwarmen. Bestrooien met gebakken uitjes en serveren met rijst. Lekker met atjar en kroepoek.
Receptnummer: 3514 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept