Nieuws   Zoeken 

Trijna's rijst met perzik en kip
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram kipfilet
1 grote ui
bakje champignons
1 bakjes kruidenkaas (paturain)
1 blikje champignon-cremesoep
blikje perzik
1 pak rijst
Bereiding:
Rijst koken volgens de instructies op het pak. Versnipper de ui en fruit die in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de kleingesneden champignons toe en braad de fijngesneden kipfilet mee totdat die goudbruin is. Voeg het blikje champignon-cremesoep toe. Om het te verdunnen kun je een beetje water toevoegen. Breng dit op een zacht vuur aan de kook. Zodra het op de kook is voeg je het kaasje toe. Denk erom!! Hierna mag de saus niet koken. De saus is nu klaar. Giet de saus over de rijst of serveer de saus apart.
Receptnummer: 3524 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept